Articole cu eticheta „trifazat”

Solutie ieftina de incalzire cu aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

O solutie ieftina si foarte ingenioasa pentru incalzirea rapida, eficienta si economica a spatiilor private sau publice precum magazine, sali de restaurant, birouri, ateliere, garaje, sali de conferinte etc., aerotermele electrice trifazice sunt adaptate optim pentru incalzirea spatiilor inchise de dimensiuni mici si mijlocii.

Simplu de instalat si de utilizat, o astfel de aeroterma electrica trifazata nu ocupa mult spatiu la sol si nu necesita decat alimentare electrica pentru a functiona in regim intensiv de lucru. Consumul de energie este incomparabil mai mic decat in cazul aerotermelor monofazate, iar caldura emisa este complet sigura si sanatoasa pentru om.

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 este unul dintre modelele de top de aeroterme trifazice de pe piata romaneasca si poate fi instalata rapid oriunde se doreste, inclusiv in spatii restranse, subsoluri prost aerisite sau in spatii in care nu se accepta prezenta unei flacari deschise.

 

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 nu degaja miros sau gaze de ardere si nu necesita stocare de carburant sau cos de evacuare. Este suficient sa reglati temperatura dorita pe termostatul ambianta si sa selectati puterea, ulterior aeroterma functionand complet automat si fiind dotata cu protectie la supraincalzire.

Beneficiind de o constructie robusta cu carcasa din otel inoxidabil, aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 include 2 elemente de incalzire din otel inoxidabil incorporate in incinta metalica, ventilator cu turatie reglabila si termostat reglabil si este recomandata pentru spatii de pana la 80 mp: birouri, sali, spatii de depozitare, etc.

Gratie manerului sau de transport si dimensiunilor reduse, aeroterma ZOBO ZB-EY9 poate fi mutata la discretie pentru incalzirea rapida a altor spatii. Puterea sa calorica se situeaza in intervalul 0-40 C, iar debitul de aer furnizat poate ajunge pana la 980 mc/h.

Echipata cu 3 trepte de putere (52/4500/9000W), aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 poate fi reglata pentru atingerea unei temperaturi optime, fiind nevoie insa de alimentare electrica speciala la o tensiune de 400 V. Consumul de energie este, din fericire, foarte scazut, iar randamentul mai mult decat satisfacator.

BricoMall va ofera transport gratuit pentru acest produs in Bucuresti si garantie standard de 12 luni. La alegere, puteti opta pentru alte modele de aeroterme electrice, pe gaz sau pe motorina consultand oferta completa a magazinului pentru aceasta gama de produse.

Generatorul de sudura trifazat Benza WGTYDS 220 DC este solutia ideala pentru utilizare profesionala in conditii grele de lucru

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Generatoarele de sudura in curent continuu reprezinta solutia ideala pentru utilizare profesionala in conditii grele de lucru. Echipate cu motoare pe benzina si diesel, generatoarele de sudura pot alimenta si diverse scule electrice datorita prizelor prevazute cu protectii magneto-termice disponibile pe generatoarele de sudura. Generatoarele de sudura trifazice sunt generatoare de curent profesionale capabile sa furnizeze 3 faze si o tensiune nominala de 400 volti (masurata intre doua faze) cat si 230 volti (masurata intre o faza si nul).

Generator de sudura trifazat Benza WGTYDS 220 DC

Generatorul de sudura trifazat Benza WGTYDS 220 DC echipat cu motor Yanmar L100 din clasa Industrial este recomandat pentru asigurarea curentului electric si pentru suduri pe santiere si alte puncte de lucru de interes pentru afacerea voastra. Generatorul de sudura trifazat Benza WGTYDS 220 DC se preteaza excelent si pentru alimentarea consumatorilor industriali si a masinilor electrice mici. Dimensiunile sale si greutatea relativ redusa (131 Kg), precum si curentul de sudura de intensitate mare constituie avantaje suplimentare ale acestui generator.

Utilajul ideal in constructii si la lucrarile de intretinere, generatorul de sudura trifazat Benza WGTYDS 220 DC este ranforsat cu cadru metalic si amortizoare antivibratii si ofera 21 trepte de reglaj curent sudura plecand de la 40 pana la 220 A (curent continuu). Dimensiunile electrozilor se pot modifica in functie de timpul lor, diametrul electrod maxim permis fiind de 5 mm. Benza WGTYDS 220 DC ofera 2 borne sudura cu cuple rapide DINSE 25, protectie termica la alternator, siguranta automata si amortizoare antivibratii pentru prevenirea distrugerii elementilor de Pb ai bateriei.

Usor de transportat gratie rotilor de transport si manerului de ridicare, generatorul de sudura trifazat Benza WGTYDS 220 DC poate fi utilizat, la alegere, si ca generator de curent electric posedand un ingenios selector ptr. comutare generator/sudura. Dotat cu 2 prize de 16 A, una cu tensiune nominala de  230 V si a doua cu tensiune nominala de 400 V, Benza WGTYDS 220 DC permite si alimentarea de scule electrice sau consumatori industriali diversi. Rezervorul sau de combustibil diesel are o capacitate de 5.5 litri (consum min.-max. 1.0 – 1,8 litri/h), garantand astfel o autonomie marita in exploatarea acestui generator de sudura trifazat.

Kitul de sudura contine cleste portelectrod 300 A, un cablu de sudura de 4 m, cleste de masa si cablu de 3 m, iar tipul de electrozi compatibili cu generatorul de sudura trifazat Benza WGTYDS 220 DC sunt electrozii rutilici si electrozii bazici. Generatorul furnizeaza o putere de 6.5 (~ 3 ph) / 3.5 (~ 1ph) KVA gratie motorului Yanmar L100 de 10,0 CP capabil de o turatie nominala de 3000 rpm. Pe ansamblu, un produs cu adevarat de ultima generatie pentru care BricoMall va ofera o garantie de 24 luni de la punerea sa in functiune si transport gratuit.

Generatorul Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3 este alegerea ideala pentru operatorii industriali

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Adresate operatorilor industriali, generatoarele de curent electric trifazat de la Kipor sunt usor de exploatat si de intretinut, avand o durata de viata crescuta si performante notabile care le fac indispensabile pentru domenii variate de activitate precum industria, agricultura, comert sau turism. Functionand pe combustibil lichid, generatoarele de curent electric Kipor sunt silentioase, dar beneficiaza de motoare puternice, capabile sa ofere energie suficienta la un nivel de zgomot redus cu emisii sonore pana la 51dB.

Unul dintre cele mai cautate generatoare de curent electric trifazat este modelul “Generator Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3“, un produs unic pe piata dotat cu cea mai recenta tehnologie AVR care limiteaza fluctuatiile curentului de iesire la un nivel redus si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul atunci cand tensiunea de iesire depaseste 110% din puterea nominala.

Prevazut cu un panou de control digital modern si echipat cu senzor lipsa presiune ulei, Generatorul Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3 din clasa Industrial este dotat cu un puternic motor Diesel cu 6 cilindri in linie, 4 timpi cu injectie directa, turbo si capacitate cilindrica de 6494 ml, care dezvolta o putere a generatorului de 80.0 KVA, generatorul fiind prevazut cu 2 prize monofazate si cutie cu borne.

Generator Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3

Operand mult mai silentios decat alte modele de generatoare din gama Industrial, Generatorul Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3 produce un nivel de zgomot redus cu emisii sonore pana la 51dB (masurare la 7m), iar suplimentar sistemele de admisie si evacuare gaze beneficiaza de un dublu atenuator de zgomot care garanteaza astfel un mod de operare silentios si fiabil.

Panoul de control digital al Generatorului Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3 faciliteaza oprirea si intretinerea generatorului, oferind informatii utile si imediate despre parametrii sai de functionare, utilizatorul putand interveni prompt pentru ajustarea sau intretinerea corecta a generatorului de curent trifazat. Tensiunile furnizate sunt cuprinse intre 230/400 V la o frecventa de 50 Hz si un curent maxim de 115 V.

Magazinul BricoMall va invita sa consultati oferta sa completa de generatoare curent industriale, pentru Generatorul Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3 putand obtine informatii suplimentare de la consultantii de vanzari ai BricoMall mereu la dispozitia clientilor la numerele de telefon afisate pe pagina de start a magazinului.

Linkuri