Articole cu eticheta „tunderea gazonului”

Rider Husqvarna R 422TS AWD este cel mai performant tractor de tuns gazonul din lume!

postat de Lucian în Gradina

Special pentru clientii sai fideli, care cauta intotdeauna cea mai buna oferta de pe piata, magazinul BricoMall va propune spre vanzare “Tractorul de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD”, cel mai mare si mai performant model de tractor de gradina din lume la ora actuala, dotat cu sasiu ProFlex si sistem de tractiune integrala care permite deplasarea facila pe aproape orice tip de suprafata, inclusiv suprafetele denivelate si alunecoase.

Un utilaj puternic, dotat cu functii multiple pentru utilizare pe tot parcursul anului, tractorul Rider Husqvarna R 422TS AWD este o masina versatila capabila de o manevrabilitate superioara gratie sistemului sau unic cu directie articulata care permite rotilor din spate sa vireze sub masina precum si rotilor sale de dimensiuni mari care garanteaza un confort optim la condus, accesibilitate maxima si un risc scazut de prejudiciere a suprafetelor delicate.

Venind din fabrica prevazut si cu accesorii de maxima utilitate, tractorul de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD permite pregatirea sa rapida pentru orice operatiune dorita, in functie de anotimp operatorul sau putand sa comuteze rapid puntile de taiere precum si accesoriile montate frontal, cum ar fi matura, seceratoarea, lama pentru deszapezire si aruncatorul de zapada. Puntea de taiere oscilanta urmareste automat conturul terenului, astfel fiind redus riscul de ranire a gazonului sau cel de accidente indiferent de sezonul in care este utilizat utilajul.

Tractor de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD

Echipat cu un capac exterior pentru rezervorul de carburant, tractorul Rider Husqvarna R 422TS AWD poate fi realimentat in timp record, nemaifiind necesar sa se deschida capota motorului pentru alimentare gratie deschizaturii supralargite a rezervorului sau care face realimentarea extrem de simpla. Suplimentar, tractorul este prevazut cu rezervor transparent de combustibil de 17 litri, astfel verificarea nivelului de carburant putand fi controlata rapid pentru eliminarea timpilor morti de pe durata exploatarii utilajului.

Puntea de taiere a tractorului Rider Husqvarna R 422TS AWD, dotata cu trei cutite cu angrenare automata, este echipata cu roti pivotante pentru o functionare lina chiar si la intoarcerile extrem de stranse, iar cele 4 roti mari ale sale previn prejudicierea gazonului, operatorul controland utilajul cu ajutorul pedalelor care actioneaza sistemul special de transmisie hidrostatica. Inaltimea de taiere se face de pe scaunul soferului, aceasta operatiune putand fi rapid intreprinsa chiar si in timpul cositului fara risc de accident sau prejudiciere a starii gazonului/ierbii.

Prevazut cu sistemul de taiere BioClip special proiectat pentru suprafetele tunse frecvent, tractorul de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD poseda si o functie aparte de taiere cu evacuare prin spate pentru suprafetele mai dificile, gazonul/iarba putand fi cosite sau, la alegere, mulcite pentru asigurarea unui compost de calitate si pregatirea adecvata a terenului pentru cresterea si intretinerea unui gazon de cea mai buna calitate. Usor de operat si pe timp de noapte gratie farurilor puternice cu halogen, utilajul dispune si de un carucior foarte practic unde poate fi transportat tot echipamentul suplimentar necesar activitatilor de moment.

In greutate totala de 33o kilograme, tractorul de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD este cel mai mare, dar si cel mai “rapid” tractor de tuns gazonul din lume (11 km/h viteza inainte si 7 km/h viteza inapoi) si reprezinta la ora actuala, conform marturiilor clientilor care deja l-au testat pe viu, solutia ideala pentru intretinerea suprafetelor mari de gazon, care prezinta denivelari precum si portiuni mai delicate unde se cere un plus de atentie pentru a nu se distruge gazonul laolalta cu terenul in sine.

Magazinul BricoMall va asteapta la numerele de contact obisnuite sa plasati comenzile voastre ferme, operatorii nostri de vanzari fiind pregatiti sa va ofere detalii suplimentare referitor la tractorul de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD sau orice alt produs de interes pentru dumneavoastra din oferta completa a BricoMall pentru tractoare de tuns iarba. Nu ezitati sa ne contactati pentru a nu rata ofertele cele mai bune ale anului prezente mereu doar la magazinul BricoMall.

Tractorul de tuns gazon Husqvarna TC 342 intretine spatii largi de teren cu un minimum de efort

postat de Lucian în Gradina

Modernele tractoare de gradina/tuns gazonul iesite recent pe piata atrag clientii din intreaga lume ca un magnet, mai intai datorita designului lor deosebit, deopotriva ergonomic si excelent stilizat si in al doilea rand datorita performantelor de invidiat de care sunt capabile aceste tractoare de gradina, unele destinate pentru tunderea unor suprafete de dimensiuni medii, iar altele foarte puternice si capabile sa acopere fara probleme suprafete foarte largi de teren acoperit cu iarba si/sau gazon.

Tractor de tuns gazon Husqvarna TC 342 este unul dintre utilajele Husqvarna de mare putere, fiind un tractor de gradina special proiectat pentru detinatorii de suprafete intinse de teren care au nevoie de un ajutor de nadejde pentru a curata spatii largi in mod eficient, rapid si fara mari eforturi. Dotat cu functie de colectare integrala si transmisie hidrostatica controlata prin maneta, Husqvarna TC 342 este utilajul cel mai recomandat din toate punctele de vedere, tractorul de gradina putand fi utilizat pe tot parcursul anului si fiind prevazut cu functii multiple necesare pentru intretinerea optima a unor suprafete largi de teren.

Tractorul de tuns gazon Husqvarna TC 342 este echipat cu un motor in 2 cilindri cu transmisie hidrostatica marca Briggs & Stratton Endurance Series V-Twin, care dezvolta o putere de 18.7 CP si beneficiaza de lubrifiere completa sub presiune, utilajul lucrand optim la o latime de taiere de 107cm si o inaltime variabila de taiere de 38-102 mm. Husqvarna TC 342 este prevazut cu un rezervor mare de combustibil de 13.3 l si de asemenea cu un rezervor generos pentru colectarea ierbii si a frunzelor cu capacitate de 320l.

Tractor de tuns gazon Husqvarna TC 342

Printre functiile multiple care fac din acest utilaj unul dintre cele mai performante tractoare de gradina din lume la ora actuala se numara si functia SmartSwitch care asigura operarea sigura, feedback in timp real, starea bateriei, faruri, ROS si antrenarea cutitelor precum si pornirea si oprirea simplificata printr-o singura atingere. Motorul beneficiaza de functia Endurance V-Twin care asigura o filtrare premium a aerului, supape placate cu crom, suprafet de reazem extra finisate si un ventilator de racire supradimensionat pentru o durabilitate marita si performanta superioara.

Prevazut cu transmisie hidrostatica rapida operata de pedala, tractorul de tuns gazon Husqvarna TC 342 beneficiaza de manevrabilitate sporita, sistemul sau automat de control al vitezei de deplasare asigurand tractorului o viteza constanta chiar si atunci cand gazonul este denivelat sau inclinat. Gratie functiei U-Cut, folosita la directie, tractorul vireaza cu usurinta si tunde iarba in jurul obstacolelor, un avantaj suplimentar care garanteaza mai putine zone netunse, un cosit foarte eficient si siguranta ridicata in exploatare.

Alaturi de alte tehnologii de ultima ora, tractorul de tuns gazon Husqvarna TC 342 este prevazut si cu functia BioClip de la scaun, operatorul putand comuta la discretie intre modul de colectare si modul BioClip (mulcire) prin intermediul unui dispozitiv de actionare situat pe tabloul de bord. Astfel sunt eliminati timpii morti, cutitele ascutite ale tractorului de gradina putand de asemenea sa fie actionate rapid tot de pe panoul de control prin functia speciala de angrenare electrica a cutitelor.

Daca v-am starnit interesul si considerati ca merita sa investiti in acest utilaj de ultima generatie, nu ezitati sa contactati imediat consultantii de vanzari ai BricoMall de la care veti putea primi nu doar detalii suplimentare despre tractorul de tuns gazon Husqvarna TC 342, dar puteti de asemenea solicita si alte recomandari din oferta completa a magazinului BricoMall pentru tractoare de gradina in cazul in care doriti sa va incadrati intr-un buget mai redus si optati pentru un produs similar, poate mai ieftin, dar nu si mai putin performant.

Masina de tuns gazon Husqvarna LC 348 V aspira la primul loc in lume pe piata utilajelor pentru intretinerea gazonului

postat de Lucian în Gradina

Utilaje ideale pentru intretinerea suprafetelor mari de gazon, dar si a livezilor si gradinilor ornamentale, masinile de tuns gazon marca Husqvarna garanteaza rezultate de exceptie cu un minimum de efort, prin apelul la aceste utilaje puternice de tuns gazonul toate operatiunile de taiere, tundere si intretinere fiind realizate in timp record si la niste standarde estetice de invidiat.

Cotate pe piata internationala ca niste utilaje de top pentru ingrijirea gazonului, masinile de tuns gazonul marca Husqvarna sunt puternice, consuma putin combustibil si permit o manevrabilitate sporita gratie designului compact si ergonomic si functiilor multiple cu care vin echipate din  fabrica. Proiectate cu latimi generoase de taiere si un colector de mare capacitate, masinile de tuns gazonul Husqvarna sunt cu adevarat utilaje ideale pentru toate suprafetele mari de gazon.

Magazinul BricoMall va recomanda in acest sens un model de exceptie care reprezinta o investitie inteligenta in calitate si randament sporit, Masina de tuns gazon Husqvarna LC 348 V fiind la ora actuala unul dintre primele zece utilaje din gama sa din intreaga lume capabil sa sustina intretinerea unor suprafete mari de gazon exact asa cum isi doreste peisagistul sau gradinarul responsabil pentru mentinerea gazonului la standarde inalte.

O masina de tuns gazon cu masa de taiere robusta, din otel, Husqvarna LC 348 V este prevazuta cu un set de roti spate mari care asigura o manevrabilitate usoara chiar si atunci cand colectorul sau de mare capacitate este plin, utilajul fiind echipat cu un puternic motor marca Briggs & Stratton de 3.2 Cp cu o capacitate cilindrica de 190 centimetri cubi.

Masina de tuns gazon Husqvarna LC 348 V permite o inaltime variabila de taiere de 25 – 75 mm, operatorul sau putand-o regla cu usurinta gratie sistemului ingenios cu nu mai putin de 5 trepte de taiere cu care este prevazut utilajul. Sistemul ReadyStart prezent la motorul masinii Husqvarna LC 348 V elimina necesitatea folosirii primerului sau a socului pentru motor si micsoreaza rezistenta in snurul demaror cu 30%, facand masina de tuns sa porneasca rapid si fara surprize neplacute.

Masina de tuns gazon Husqvarna LC 348 V

Masina de tuns gazon Husqvarna LC 348 V este de asemenea echipata pentru o eficienta sporita cu un sistem unic in lume numit AFTech care asigura un debit optim de aer gratie combinatiei echilibrate dintre forma mesei de taiere, a cutitului si a canalului de evacuare. Aceasta presupune rezultate de cea mai buna calitate in toate modurile de taiere si contribuie la umplerea colectorului la un nivel optim, pentru o golire mai putin frecventa.

Pentru un randament sporit, Masina de tuns gazon Husqvarna LC 348 V este prevazuta si cu sistemul de siguranta AutoWalk 2 care asigura controlul vitezei cu ambele maini facand posibila alternarea folosirii mainilor pentru reglarea vitezei. Acest lucru asigura o operare ergonomica si faciliteaza tunderea de-a lungul gardurilor si in jurul obstacolelor deoarece utilajul functioneaza optim la discretia operatorului sau si doar cu o singura mana.

Turnata intr-o singura piesa, direct pe linia de asamblare, masa de taiere a Masinii de tuns gazonul Husqvarna LC 348 V nu prezinta suduri si nici imbinari, utilajul beneficiind astfel de un design robust care ii confera o rigiditate torsionala, toleranta si durabilitate foarte ridicata, precum si o rezistenta marita pe toata durata operarii sale indiferent daca se lucreaza in regim intensiv sau nu.

O singura maneta controleaza toata masa de taiere a Masinii de tuns gazonul Husqvarna LC 348 V, operatorul avand acces facil si la reglajul inaltimii manerului cu doua pozitii pentru un confort sporit. Manerul pliabil faciliteaza depozitarea si transportul utilajului, atunci cand manerul este blocat in pozitia de transport fiind posibila ridicarea intregii masini in greutate de 40kg doar cu ajutorul manerului.

Nu in ultimul rand, special pentru gradinarii cu experienta, Masina de tuns gazon Husqvarna LC 348 V poate fi prevazuta si cu un kit marca BioClip, disponibil ca accesoriu, care va face posibila trecerea utilajului in mod de operare BioClip (mulcire), ceea ce inseamna ca iarba va putea fi taiata cat mai marunt pentru a se stimula descompunerea sa mai rapida si obtinerea pe aceasta cale a unui fertilizant natural si complet gratuit pentru gazon.

BricoMall va recomanda calduros sa nu ratati aceasta oferta de exceptie pentru intretinerea la superlativ a gazonului dumneavoastra, produsul Masina de tuns gazon Husqvarna LC 348 V beneficiind de garantie de 12 luni, transport gratuit si de asemenea consultanta de specialitate atat din partea asistentilor nostri de vanzari cat si a profesionistilor responsabili pentru asigurarea de service pentru toate utilajele marca Husqvarna.

Linkuri